Beurswatch | Leer online beleggen

WAT VONDEN ANDEREN VAN ONZE CURSUS?

Alle cursisten krijgen een dag na het volgen van de cursus een e-mail om hun mening te geven. Op basis van de ontvangen beoordelingen en ervaringen proberen wij onze cursus te verbeteren. De algemene beoordeling is een gemiddelde van alle onderstaande beoordelingen.

algemene beoordeling

    ( 74 beoordelingen )

    Avondcursus beleggen Den Bosch
      Heldere uitleg
      01-05-2018
      Barend
      Avondcursus beleggen Den Bosch
        Veel informatie gekregen waar ik daadwerkelijk iets mee kan. Ook goede tips ontvangen wat juist wel goed is of juist niet goed is om te doen
        01-05-2018
        Tim
        Avondcursus beleggen Den Bosch
          Er werd kort en krachtig uitgelegd wat de verschillen zijn in de producten en hoe de belegger denkt. Voor mij waren dit best eye openers. Ik was me er niet van bewust dat er geen eten was, anders had ik voor de cursus wel heel even gegeten. Dus wellicht kan dat een volgende keer beter worden vermeld.
          02-05-2018
          Patrick
          Dagcursus beleggen Amsterdam
            Leerzaam en leuk! Aanrader.
            02-05-2018
            Melisa
            Dagcursus beleggen Amsterdam
              Inhoud van de cursus was aan het begin erg goed. Later werd het heel erg toegespitst op het product van beurswatch. Daardoor zou ik het niet aanraden aan mensen die hun ‘algemene kennis over beleggen’ willen verbeteren. Wel goed en slim om te doen! Via VakantieVeilingen prima om deel te nemen. Als betalende klant, wellicht minder interessant ivm minder info over verschillende aanbieders en zaken waar je op moet letten qua betrouwbaarheid. Economische kennis is goed opgefrist en vanuit een ander perspectief weer veel opgestoken. Soms wel jammer dat bepaalde vragen werden ‘afgekapt’, omdat niet iedereen op dezelfde manier en hetzelfde niveau leert. Wellicht leuk om wat meer praktijkervaring in te brengen. Ook van momenten waarop het mis ging en wat je daarvan kunt leren.
              02-05-2018
              J.B
              Avondcursus beleggen Den Bosch
                Helaas geen worstenbroodjes zoals bij PSV :)
                02-05-2018
                Erik Bulten
                Dagcursus beleggen Den Haag
                  Erg gepassioneerde spreker. Goede instructie vaardigheden.
                  03-05-2018
                  Jonathan
                  Dagcursus beleggen Den Haag
                    Top cursus! Heel informatief.
                    03-05-2018
                    Yasmine
                    Dagcursus beleggen Rotterdam
                      Het was een leuke en leerzame dag. Als een beginner zonder enige ervaring heb ik alles begrepen wat de cursusleider heeft verteld. Hij was rustig en duidelijk. Echter denk ik wel dat wanneer je als iemand zonder enige ervaring na deze cursus wel de basis kent maar nog misschien een vervolgcursus zou net even de puntjes scherp op de i zetten.
                      03-05-2018
                      Carlijn
                      Dagcursus beleggen Den Haag
                        De Curcus leider was een zeer ervsren coach. Dat merk je niet alleen door zijn resultaten maar dat voel je ook door zijn manier van praten en handelen. Hij legt dingen goed uit en als je het niet snapt, doet hij zijn best om er dieper op in te gaan. Ik raar Marco zeker aan!
                        03-05-2018
                        Juwendsley
                        Dagcursus beleggen Rotterdam
                          Goede cursus. Alleen meer demo's zal meer toevoegde waarde leveren.
                          03-05-2018
                          Julie
                          Dagcursus beleggen Rotterdam
                            Cursusleider was goed op de hoogte met de inhoud, echter ik had wat meer verwacht. Ander soortgelijke beleggingen (Let op dit is een voorbeeld ( opties )) kwamen niet aan de orde. Vind ik een gemiste kans om alleen de CFD zo nadrukkelijk naar voren te schuiven.
                            03-05-2018
                            Hans Rietveld
                            Dagcursus beleggen Rotterdam
                              Prima cursus onder leiding van een prima cursusleider. Géén verkooppraatje!!!!
                              03-05-2018
                              Hans
                              Dagcursus beleggen Amsterdam
                                Theorie uitstekend! Praktijk kan beter! In stappen laten zien en uitleggen !
                                04-05-2018
                                Rita
                                Dagcursus beleggen Zwolle
                                  Tyron is een goede rustige spreker. Heeft kennis van zaken.
                                  04-05-2018
                                  Jan Willem F.
                                  Dagcursus beleggen Den Haag
                                    wat meer 1 op 1 interactie tussen cursusleider en studenten, door er bijvoorbeeld 2 cursusleiders neer te zetten.
                                    04-05-2018
                                    Shalini
                                    Dagcursus beleggen Zwolle
                                      Prima cursus voor beginners, wel had ik gehoopt iets meer de verdieping in te gaan.
                                      04-05-2018
                                      Alfred
                                      Dagcursus beleggen Zwolle
                                        Top locatie en uitleg van Tyson over verschillende aspecten van te beleggen. Een mooie intro tot grafieken lezen, verschillende mogelijkheden doorlooptijden etc.
                                        04-05-2018
                                        Ilona
                                        Dagcursus beleggen Rotterdam
                                          Zeer goed verzorgd, erg duidelijke instructie. Prettig.
                                          04-05-2018
                                          ellen
                                          Dagcursus beleggen Rotterdam
                                            Goed verzorgd, zeer duidelijke instructie, kortom heel prettig. Veel geleerd.
                                            04-05-2018
                                            ellen
                                            Dagcursus beleggen Zwolle
                                              Uitstekende kennismaking voor mij met beleggen.
                                              05-05-2018
                                              Jay
                                              Dagcursus beleggen Den Haag
                                                Zeer leerzaam, we konden later al theorie toepassen in praktijk via de site van IForex
                                                07-05-2018
                                                Jhonnson
                                                Avondcursus beleggen Eindhoven (PSV)
                                                  Heel interessante cursus en goed en duidelijk gebracht, alleen superjammer dat ik als Belg niet kan deelnemen :-(...
                                                  08-05-2018
                                                  Inge
                                                  Dagcursus beleggen Amsterdam
                                                    Erg uitgebreide en inhoudelijke dag waarbij de voor- en nadelen duidelijk aan bod komen. Geeft voldoende inzicht om zelf te starten
                                                    08-07-2018
                                                    Bastiaan

                                                    CONTACT
                                                    Email: info@beurswatch.com
                                                    Phone: +31 (0) 6 15 513 762